Rib eye


Διακοπές στη Σκόπελο σημαίνει, το να περνάτε την ώρα σας στην παραλία και στη συνέχεια να ψάχνετε για ένα νόστιμο πιάτο που θα ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού σας.

Η συνταγή μας, για Rib eye, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Νόστιμο, ζουμερό και εξαιρετικά ικανοποιητικό, είναι η άριστη επιλογή, για ένα αργοπορημένο γεύμα ή ένα δείπνο νωρίς. Το κλειδί της γευστικότητάς του, είναι η σάλτσα δικής μας έμπνευσης, που συνδυάζεται με μία μεγάλη ποικιλία από μπαχαρικά, δίνοντας ένα δροσιστικό κλασικό πιάτο για όλες τις ώρες.

Ρίξτε μια ματιά στη συναγή μας ,για Rib Eye, και παραγγείλετέ το σήμερα , σε ένα από τα τοπικά εστιατόρια. Οι διακοπές σας στη Σκόπελο,δεν θα είναι ποτέ οι ίδιες, γευστικά, μετά από αυτό!

  • Ετοιμάζουμε την εξαιρετική Rib eye σάλτσα μας, αναμιγνύοντας μαζί: ένα κρεμμύδι, λίγο σκόρδο,ελαιόλαδο, ξύδι, μία φρέσκια ντομάτα, λίγο θυμάρι, ρήγανη,λίγο τσίλι, πάπρικα,          μαιντανό και κόλιανδρο. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά και τα αφήνουμε σε ένα μπολ                       για μερικά λεπτά.
  • Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη σάλτσα στις μπριζόλες, έτσι ώστε το μίγμα να σκεπάσει το κρέας.
  • Μετά, βάζουμε τις μπριζόλες στη σχάρα, σε μεσαία θερμοκρασία, έτσι ώστε να είναι ζουμερές όταν ετοιμαστούν και τις αφήνουμε να ψηθούν για 10 περίπου λεπτά,από κάθε πλευρά.
  • Ενώ περιμένουμε τις μπριζόλες να ψηθούν, ξεκινάμε να φτιάχνουμε τον πουρέ, ο οποίος αποτελείτε από: παρμεζάνα, μία γεμάτη κουταλιά βούτυρο, λάδι τρούφας, βραστές πατάτες και κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε τα υλικά έως ότου μας δώσουν, ένα ωραίο βελούδινο πουρέ.
  • Όταν οι μπριζόλες είναι έτοιμες, τις σερβίρουμε ζεστές, στο πιάτο, μαζί με μία καλή μερίδα πουρέ στο πλάι.

Γευτείτε το Rib eye πιάτο μας σήμερα. Οι διακοπές σας στη Σκόπελο, δεν θα μπορούσαν να είναι πλήρεις, χωρίς αυτό!

This post is also available in: Αγγλικα